Massage en sportmassage

Sportbeoefening, alle fysieke dagelijkse bezigheden, een verkeerde houding of overbelasting op de werkvloer. Onze spieren krijgen het dagelijks flink te verduren. Dat dit met pijnklachten en lichamelijke ongemakken gepaard kan gaan, heeft iedereen wel eens ervaren. Spierspanning en spierpijn zijn vervelend. Het zijn heel natuurlijke reacties op overbelasting en dé prikkel voor het lichaam om sterker te worden. Maar langdurige spierklachten belemmeren je in je dagelijks leven en in het sporten. Een massage reduceert stress en ondersteunt het natuurlijke spierherstel.

Als je in voorbereiding bent op een sportwedstrijd, dan moet je vaak trainen. De kans op overbelasting van je spieren ligt op de loer. Om het risico op blessures te verkleinen en te voorkomen dat je training te lang stilligt, biedt sportmassage uitkomst. Sportmassage in combinatie met ontspannende spierrekkingen zorgt voor een goede fysieke voorbereiding en optimaal herstel.

Fysiotherapie Middenweg biedt massage en sportmassage aan als preventieve zorg. Het wordt door meerdere verzekeraars uit de aanvullende polis vergoed.

Word fit en blijf fit. Maak hier een afspraak voor een intakegesprek.

calambres
×
Top