Fysiotherapie Middenweg in Amsterdam Oost voor blijvend herstel en meer.

Fysiotherapie Middenweg in Amsterdam Oost Watergraafsmeer is snel toegankelijk voor jou. Wil je zo snel mogelijk, maar ook langdurig van je lichamelijke klachten of blessure af? Misschien zelfs fitter en beter worden dan voorheen? Fysiotherapie Middenweg staat voor een duurzame aanpak. Mijn motto is ‘Voorkomen is beter dan genezen’, maar ook ‘Voorkomen na genezen’. Ik zie je graag komen, maar liever hersteld weer gaan.

Je behandeling bij Fysiotherapie Middenweg

Fysiotherapie Middenweg heeft een realistische kijk op je behandeling. Een diagnose gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten. Intensieve persoonlijke begeleiding. Echografisch onderzoek en digitale tools. Uitstekende materialen en duidelijke oefenstof. Al deze ingrediënten vormen de basis voor je herstel of verbetering van je fysieke conditie. En uiteraard is ook je eigen inzet heel belangrijk.

Behandeling lichamelijke klachten

Je kunt bij mij terecht voor herstel van fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, pijn aan je schouder, last van je nek en sportblessures. Maar ook voor revalidatie na een operatie, prestatieverbetering en fitheid. Fysiotherapie Middenweg is daarnaast gespecialiseerd in de behandeling van (chronische) nek-, arm-, en schouderklachten en vervult hiermee de functie van kennis- en expertisecentrum.

Fysiotherapie Middenweg in Amsterdam Oost Watergraafsmeer wordt op Zorgkaart Nederland beoordeelt met cijfer 9!

Benieuwd of ik je kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

behandeling fysiotherapie middenweg

Visie van Fysiotherapie Middenweg op je behandeling.

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, kortom: het bewegingsapparaat. Onder aansturing van ons zenuwstelsel kunnen we bewegen en reageren op onze omgeving. Tijdens, maar ook na fysieke inspanning, past ons lichaam zich hierop aan. Deze zogenaamde ‘functionele adaptatie’ maakt dat we functioneren zonder snel blessures op te lopen.

Lichamelijk herstel.

Het herstelproces van het menselijk lichaam is best complex. Gelukkig heeft ons lichaam de fantastische eigenschap een probleem te ‘herkennen’ en het herstelproces zelf te starten. Pijn, zwelling en functiebeperking, hoe vreemd ook, zijn natuurlijke symptomen. Even los van chronische aandoeningen of bepaalde ziektebeelden, dienen deze symptomen als start van het genezingsproces. Dit moeten we respecteren en zonodig ondersteunen.

Over het algemeen start het lichamelijk herstel als de pijnklachten verdwenen zijn. Dan is het belangrijk om het lichaam te voorzien van de juiste prikkels om tot conditie- en functieverbetering te komen. Adequate begeleiding hierin vraagt grondige kennis en ervaring van je fysiotherapeut. Kennis en ervaring die ik je kan bieden.

erik versluis
×
Top