Orthopedische revalidatie

Orthopedie is de leer van het bewegingsapparaat. Orthopedische revalidatie richt zich op het herstel van klachten en functiebeperkingen van alles wat nodig is om te bewegen.

Heb je een blessure aan je schouder of arm? Ben je door pijn aan je knie niet meer in staat te sporten? Of ben je net geopereerd en zoek je een fysiotherapeut met degelijke kennis en ervaring op het gebied van schouderrevalidatie? Dan ben je aan het goede adres. Fysiotherapie Middenweg helpt je op weg naar duurzaam herstel. Ik doe er alles aan om je op verantwoorde wijze terug op niveau te krijgen.

De behandeldoelstellingen zijn volledig afgestemd op je wensen. Je behandelplan is gebaseerd op de natuurlijke herstelfasen, je eigen gevoel en inzicht, en wetenschappelijk onderbouwde revalidatieprotocollen. Met behulp van professionele oefenanimaties word je in staat gesteld ook thuis goed aan je herstel te werken. Want jouw inzet en motivatie vormen de basis voor een optimaal herstel en verantwoorde terugkeer in je sport of in het dagelijks leven.

Revalideren doen we samen, we doen het goed, maar het liefst wel in één keer.

herstel meniscusklachten zonder operatie fysiotherapie Middenweg
×
Top