Second opinion bij Fysiotherapie Middenweg

Een second opinion bij Fysiotherapie Middenweg is voor iedereen mogelijk. Heb je al lang last van je schouder, arm of knie? Blijf je pijn houden bij bewegen of bij sporten? En heb je al verschillende adviezen en behandelingen gekregen, maar niets helpt?

Ruime ervaring in orthopedisch onderzoek, revalidatie en echografie zorgen ervoor dat Fysiotherapie Middenweg je weer op weg naar herstel kan helpen.

Uit de praktijk blijkt namelijk dat niet altijd alle behandel- of onderzoekmogelijkheden worden benut. Er kan bijvoorbeeld eerder geconcludeerd zijn dat de pijn tussen de oren zit en behandeling geen zin heeft. Of het meegegeven advies zorgt niet voor de gewenste verbetering.

echografie schouder Fysiotherapie Middenweg Amsterdam Oost

Uiteraard is niet iedere patiënt klachtenvrij te krijgen. Van veel lichamelijke klachten is de oorzaak niet of moeilijk te onderzoeken. Een chronisch pijnsyndroom is hiervan een voorbeeld.

Duidelijke uitleg, een begripvolle opstelling, een goed beweegadvies of verwijzing naar een gespecialiseerd arts kan die voldoening en geruststelling geven die op dat moment nodig zijn. En ook daarin kan Fysiotherapie Middenweg een rol vervullen.

Schuderfysiotherapie Middenweg Amsterdam Oost

×
Top